جنگ غزه «کمر اقتصاد» تل آویو را درهم شکسته؛ ۱۶۰ هزار نفر به دنبال بیمه بیکاری هستند
تهران- ایرنا- منابع صهیونیستی از تاثیرات ویرانگر جنگ غزه بر اقتصاد رژیم صهیونیستی پرده برداشتند.
به گزارش امروز (چهارشنبه) ایرنا به نقل از شبکه المیادین، پس از آنکه بانک مرکزی رژیم صهیونیستی اذعان کرد که جنگ غزه حدود ۵۳ میلیارد دلار هزینه روی دست این رژیم گذاشته است، حال آنچه سازمان بیمه این رژیم خوانده می شود نیز فاش کرد که ۱۶۰ هزار نفر درخواست مقرری بیمه بیکاری از زمان شروع جنگ غزه داده اند.
با شروع جنگ رژیم صهیونیستی علیه غزه در ۱۵ مهرماه و ادامه آن، رسانه های رژیم صهیونیستی از بحران اقتصادی بغرنج این رژیم پرده برداشتند، بحرانی که دامن گیر تل آویو شده است.
این رسانه ها به تاثیر این بحران بر اوضاع نظامیان احتیاط ارتش این رژیم اشاره و اعلام کردند که این نظامیان که کار و زندگی خود را رها کرده و به جنگ فراخوانده شده اند به شدت شاکی هستند.
رسانه های رژیم صهیونیستی اذعان کردند که به دلیل کمبود شدید کارگر به علت جنگ غزه، نظامیان ارتش این رژیم کار کشاورزی می کنند.
«یوسی یهوشع» تحلیلگر امور نظامی روزنامه یدیعوت آحارونت اعلام کرده که بسیاری از نظامیان احتیاط رژیم صهیونیستی به علت جنگ با مشکلات مالی شدید دست و پنجه نرم می کنند.
چند روز قبل هم «امیر یارون» رئیس بانک مرکزی رژیم صهیونیستی اعتراف کرده بود: در هفتههای ابتدایی جنگ، شاهد تأثیر منفی قابل ملاحظهای روی اقتصادمان بودیم. پیشبینی می شود هزینه های بودجه جنگ به ۱۰ درصد تولید ناخالص داخلی برسد. ما تا حد زیادی در مرحله عدم اطمینان و ابهام در وضعیت سیاسی به سر می بریم و پیش بینیهای ما درباره آینده به میزان افزایش در تخصیص بودجه امنیتی بستگی دارد.
خبرگزاری سما در این باره به نقل از این مقام صهیونیست نوشت که این رژیم پیش بینی کرده بود که جنگ کنونی غالبا در یک جبهه یعنی جبهه غزه باشد.
روز دوشنبه (اول آذرماه)، نیز خبرگزاری رویترز به نقل از رئیس بانک مرکزی رژیم صهیونیستی نوشت، پیشبینی میشود که این جنگ تاثیر قابل توجهی بر اقتصاد «اسرائیل» داشته باشد.
وی همچنین گفته بود: پیشبینی ما این است که به زودی تاثیر قابل توجه جنگ بر افزایش قیمتها در اسراییل احساس خواهد شد.
انتظار میرود تأثیر جنگ بر اقتصاد رژیم «اسرائیل»، به ویژه در ارقام مصرف خصوصی و گردشگری ویرانگر و بیسابقه باشد.
رژیم صهیونیستی با افت شدید بخشهای فناوری و گردشگری که محرکهای اصلی رشد اقتصادی آن هستند، و کاهش ارزش شِکِل (واحد پول این رژیم) مواجه است.
از زمان آغاز عملیات طوفان الاقصی و اعلام جنگ رژیم اشغالگر، سهام و اوراق قرضه محلی افت کرده است، بسیاری از شرکتها و مدارس بسته هستند و بیشتر خطوط هوایی، پروازهای خود را به تلآویو متوقف کردهاند.
مقاومت فلسطین، در پاسخ به بیش از هفت دهه اشغالگری و تجاوز رژیم صهیونیستی علیه مردم غزه و دیگر مناطق سرزمین های اشغالی، در هفتم اکتبر (۱۵ مهر) گذشته عملیات طوفان الاقصی را علیه این رژیم آغاز کرد. رژیم صهیونیستی مطابق معمول با قتل عام غیرنظامیان و بمباران مناطق مسکونی به عملیات رزمندگان مقاومت پاسخ داد.
بازدیدها: 0