جلالیزاده در گفتوگو با ایلنا:اصولگرایان در مسابقهای بدون حریف رقابت میکنند
یک نماینده ادوار مجلس اظهار داشت: با رد صلاحیت اصلاح طلبان، انتخابات پیش رو مسابقهای بدون حریف برای اصولگرایان است که هیچ دونده دیگری حضور ندارد.
جلال جلالیزاده در گفتوگو با خبرنگار سیاسی ایلنا، در توصیف فضای انتخاباتی پیش رو با اعتراض به ردصلاحیتهای اصلاحطلبان، نسبت به مشارکتی و رقابتی بودن این انتخابات ابراز ناامیدی کرد و افزود: اگر اشخاص، آزادی انتخاب کردن و انتخاب شدن را نداشته باشند و تنها طرز تفکر یک جناح خاص وجود داشته باشد، رقابت شکل نمیگیرد.
او در ادامه انتخابات پیش رو را مسابقهای بدون حریف رای برای اصولگرایان تشبیه کرد که هیچ دونده جدی حضور نداشته است و فضای سیاسی موجود را فاقد انعطاف خواند و متذکر شد: در حوزه انتخابی من یعنی کردستان، رد صلاحیتها بسیاری از مردم را ناراحت کرده است، با اینهمه اصلاحطلبان در تلاش هستند همچنان مردم را به مشارکت دعوت کنند.
جلالیزاده در ادامه تاکید کرد: در حال حاضر کسانی که از قدرت کافی برای بازگرداندن مردم به صحنه انتخابات برخوردار بودند، از صحنه رقابت حذف شدهاند و اندیشههای رقیب امکان ظهور و بروزشان را به کلی از دست داده اند.
این استاد دانشگاه از رد صلاحیت نمایندگان اصلاحطلب در حوزه انتخابیهاش خبر داد و گفت: اشخاص تایید شده نیز اندیشه مشخصی نداشته و به همان میزان فاقد توانایی پاسخ به مطالبات اقلیتاند.
عضو شورای مرکزی اهل سنت جبهه مشارکت در خصوص امکان تغییر فضای سیاسی حاکم و تابیدن نور امید در بین مردم و ایجاد مشارکت حداکثری گفت: این مهم تنها در صورتی قابل حصول است که شورای نگهبان در مقام قاضی انتخابات در خصوص رد صلاحیتها تجدید نظر کند چراکه این امر بر هر مسلمانی در نظام مقدس جمهوری اسلامی واجب است که هر زمان احساس کردند بر افراد حقی تضییع شده است، جلوی آن را بگیرد.
این نماینده اسبق مجلس تاکید کرد: افراد رد صلاحیتشده بعضا از سابقه درخشان اجرایی برخوردار بوده و از خانوادههای شهدای این انقلاب هستند و هیچ نقطه ضعفی اعم از خیانت یا فساد در کارنامه اینها دیده نمیشود.
جلالیزاده همچنین خطاب به اصلاحطلبانی که تمام زندگی خود را وقف اسلام و انقلاب و قانون اساسی کردهاند، اظهار داشت: همچنان باید تلاش کرد اصلاحطلبی انجام شود و اصلاحات ادامه یابد لذا ما برای اصلاح وضع موجود تلاش خود را ادامه میدهیم.
این نماینده اسبق اقلیت اهل سنت به وضعیت خطیر منطقه اشاره کرد و از آن به عنوان دلیل اصلی توجه به وحدت و مشارکت اقلیت کشور در انتخابات پیش رو یاد کرد و گفت: اکثر افراد تایید صلاحیتشده در این حوزه هیچگونه سابقه سیاسی و مذهبی روشنی در بین مردم این منطقه ندارند و این خود عملکرد شورای نگهبان را در نحوه تایید صلاحیتها زیر سوال میبرد.
این نماینده ادوار مجلس از دلایل رد صلاحیتش در دوره دهم مجلس شورای اسلامی گفت و یادآور شد به استناد بند یک و سه ماده ۲۸ و بند سه ماده ۳۰ قانون انتخابات از شرکت در کارزار انتخابات باز مانده است و در خاتمه اضافه کرد که در شرایط کنونی در صورت عدم تجدید نظر در نتایج اعلام شده، امکان ایجاد یک مجلس موثر و قدرتمند با توانایی پیشبرد اهداف و مطالبات نظام و مردم به مراتب اندک خواهد بود.
بازدیدها: 51