استاندار خراسان‌رضوی: مهم‌تر از ساخت مدارس جدید اداره صحیح آن‌ها است

استاندار خراسان‌رضوی: مهم‌تر از ساخت مدارس جدید اداره صحیح آن‌ها است

مشهد-ایرنا- استاندار خراسان رضوی گفت: ساخت انبوه مدارس در استان آغاز راه است، چرا که مهم‌تر از ساخت مدارس جدید، اداره صحیح و ارتقای کیفیت آموزشی آنها است.

به گزارش ایرنا، غلامحسین مظفری روز پنجشنبه در جشنواره خیرین مدرسه‌ساز خراسان رضوی افزود: جمعیت دانش آموزشی این استان با بیش از یک میلیون و ۵۵۰ هزار دانش‌آموز، از جمعیت بسیاری از استان‌های کشور بیشتر است و برای پاسخ به این نیاز، ساخت ۷۰۵ مدرسه در دستور کار قرار گرفته است.

وی بیان کرد: مشارکت خیرین باید پس از ساخت مدارس نیز تداوم یابد تا کیفیت آموزش و اداره مدارس تضمین شود.

استاندار خراسان رضوی با اشاره به رویکرد دولت چهاردهم در توجه جدی به حوزه تعلیم و تربیت، ادامه داد: رییس‌جمهور در اغلب جلسات با استانداران به موضوع مدرسه‌سازی و ارتقای آموزش و پرورش به‌صورت ویژه می‌پردازد و حتی در سفر اخیر به استان نیز تمایل داشت جلسه شورای آموزش و پرورش برگزار شود و شخصاً در آن حضور یابد.

مظفری با اشاره به ارتقای مدیریت مدارس جدید اظهار کرد: بر همین اساس، مقرر شده برای هر مدرسه یک هیأت امناء تشکیل شود و یکی از اعضای آن حتماً از میان خیرین باشد تا این همراهی تداوم یابد.

استاندار خراسان‌رضوی: مهم‌تر از ساخت مدارس جدید اداره صحیح آن‌ها است

ساخت ۱۰۰ مدرسه توسط خیر پرتلاش خراسانی

خیر با سابقه مدرسه‌ساز خراسانی نیز در این مراسم از تلاش مستمر برای نوسازی کامل مدارس نیشابور خبر داد و گفت: در طول بیش از ۳۰ سال فعالیت، موفق به ساخت ۱۰۰ مدرسه شده‌ام و هم‌اکنون نیز ۱۰ مدرسه در دست ساخت دارم.

عبدالرضا وکیلی افزود: برنامه‌ریزی دقیقی انجام داده‌ایم تا در سه سال آینده، تمام مدارس فرسوده نیشابور را تخریب و به جای آن‌ها مدارس نوساز بنا کنیم.

به گفته وی، این کار با همراهی جدی رییس آموزش و پرورش نیشابور در حال پیگیری است.

بازدیدها: 0

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *